loading

Wij komen naar u toe!

Snel een bestickering nodig?

Schadeherstel

Een bedrijfswagen heeft schade? U wilt de bestickering zo snel mogelijk laten repareren? Is er iets te plakken? komt bij u langs om de schade van de belettering op te nemen. 99% van de schades kunnen wij namaken en monteren op lokatie met onze mobiele werkplaats. Vakkundig aangebracht.

VOORDELEN

  1. direct klaar
  2. de huisstijl wordt gehanteerd
  3. u hoeft zelf niet te zoeken naar het bedrijf van de belettering
  4. dus u heeft één aanspreekpunt.

DE KLEINE LETTERTJES
Voorwaarden voor een schadeherstel belettering:
Is er iets te plakken? is niet aansprakelijk voor slechte hechting van de lak op gerepareerde delen. Herstelde onderdelen dienen goed gedroogd te zijn alvorens deze opnieuw worden voorzien van bestickering. Wij adviseren voor het aanbrengen van de bestickering met infrarood te drogen. Indien er reflecterende bestickering gebruikt wordt is de minimale droogtijd 1½ week. Doordat bestaande bestickering door UV-licht verkleurd kan zijn, is het mogelijk dat er kleurverschil optreedt na het aanbrengen van een nieuwe bestickering. Wij gebruiken alleen hoogwaardige folies van Avery en 3M. Montagewerkzaamheden geschiedden altijd volgens de Avery-norm.

Huisdecoratie

Foto’s, teksten, naamstickers of gewoon een leuke decoratie? Fiets, auto, raam, voordeur, koelkast, muur, douchewand, garagedeur, etc. wij plakken het!

Wij kunnen alles plakken en monteren. Zonder bubbels & vakkundig aangebracht.

Wij komen bij u aan de deur en maken samen met u een creatief ontwerp.

Beurzen

Uw bedrijf op een beurs of u organiseert een evenement? Snel iets nodig? Wij kunnen bij uw beurs of evenement aanwezig zijn. Handig voor als u uw stand in wil richten of decoraties aan wil vullen met logo’s, teksten, wand- en tafeldecoratie of bewegwijzering.

Wij komen naar u toe met onze mobiele werkplaats. Laat uw logo, teksten en borden maken en plakken. Wij monteren het snel en vakkundig.