loading

Alles met folie

We zijn professioneel op ieder vlak, van advies tot en met montage.

Alles met folie

Voor alles wat met folie te beplakken is, kunt u bij ons terecht. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij waar we over praten.

U kunt bij ons terecht voor autobelettering, vrachtwagenbelettering, gevel- en raambelettering, reclameborden, lichtreclame, raamdecoratie, spandoeken en vlaggen, bewegwijzering en nog veel meer.

Wij maken vooraf een ontwerp met prijsopgave. In overleg komen we samen met u tot het beste eindresultaat.

Carwrapping

Carwrapping is een techniek met folie die niet alleen je auto makkelijk van kleur verandert, maar ook bescherming biedt.

Voor bedrijven is het interessant om een wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van te spuiten. Ten opzichte van spuitwerk is er niet direct een prijsvoordeel, maar de carrosseriekleur blijft intact en bij inruil of verkoop van het voertuig, zal de waarde hoger zijn doordat de lak beschermd is.

Wall wrapping

Een muur wrappen is effectief en decoratief in uw winkel, kantoor, school of voor bij u thuis in de woonkamer. Door het gebruik van een speciale muurfolie kan de belettering aangebracht worden op diverse ondergronden.

Reflecterend

Soms is het verplicht, soms is het alleen maar mooi. Door contourmarkering kunt u optimale veiligheid bieden aan u als berijder, uw chauffeurs en andere weggebruikers.

Uw logo in de avond ook zichtbaar? Dat kan met reflecterende folie of zelfs met Glow-In-The-Dark folie. U geeft uw logo of bewegwijzering extra attentie door deze folies.

Snel een bestickering nodig?

Wij komen naar u toe!

Is er iets te plakken? is een mobiele bestickering service. Onze werkplek rijden we voor uw deur om zo vrijwel meteen uw belettering of decoratie aan te brengen. Is er iets te plakken? is een onderdeel van Van Geffen Reclame BV.