loading

Beeldende kunst

Laten zien wie u bent en waar uw merk voor staat.

Vormgeving

Van Geffen Reclame geeft een beeld aan uw huisstijl. In samenspraak met u wordt er een passend ontwerp gecreëerd, zodat uw bedrijf een geheel eigen identiteit krijgt en u met overtuigingskracht kunt laten zien wie u bent en waar uw merk voor staat. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar wanneer u denkt dat uw bestaande logo en huisstijl verbeterd kunnen worden.

De ontwerpen worden zorgvuldig met u doorgesproken en uw uiteindelijke huisstijl kan daarna op vele manieren door ons verwerkt kunnen worden in o.a. autobelettering, gevelbelettering, spandoeken, displays, enz.

Drukwerk & opmaak

Het verzorgen van je drukwerk uitbesteden, zal u veel tijd besparen. Van Geffen Reclame zorgt hiervoor, zowel voor het leveren van uw drukwerk als de juiste opmaak. Wij leveren: flyers, posters, briefpapier, brochures, offertemappen, enveloppen, etc. Snel alle prijzen ontvangen en eventuele mogelijkheden van je drukwerk duidelijk op een rij. Daarnaast kan je drukwerk bestelling snel worden bezorgd met de spoedservice.

Ook uw advertenties kunnen er verzorgd en opvallend uitzien. Van Geffen Reclame zorgt voor de juiste uitstraling en heeft de contacten met de uitgeverijen. U wilt uw advertentie personaliseren? Dan zorgen wij voor de fotografie, zodat uw advertentie ook echt uw advertentie zal zijn!