loading

Alles met folie

We zijn professioneel op ieder vlak, van advies tot en met montage.

Alles met folie

Voor alles wat met folie te beplakken is, kunt u bij ons terecht. Met 25 jaar ervaring weten wij waar we over praten.

U kunt bij ons terecht voor autobelettering, vrachtwagenbelettering, gevel- en raambelettering, reclameborden, lichtreclame, raamdecoratie, spandoeken en vlaggen, bewegwijzering en nog veel meer.

Wij maken voordat de daadwerkelijke belettering uitgevoerd wordt, vrijblijvend een ontwerp met prijsopgave. Op deze manier komen we samen met u tot het beste eindresultaat.

Carwrapping

Carwrapping is een techniek met folie die niet alleen je auto makkelijk van kleur verandert, maar ook bescherming biedt en bovendien lang blijft zitten.

Voor bedrijven is het heel interessant om een wagenpark te laten ‘wrappen’ in plaats van over te spuiten. Het spuiten van voertuigen is erg kostbaar en kost veel tijd in tegendeel tot het wrappen. Nadat de auto is ingepakt, zal de folie een beschermlaag zijn voor de gehele auto. De auto behoudt zijn originele (onbeschadigde) kleur en heeft daardoor een hogere marktwaarde dan een gespoten auto.

Wall wrapping

Een muur wrappen is een effectieve en decoratieve manier van reclame in uw winkel, kantoor, school of voor bij u thuis in de woonkamer. Door het gebruik van een speciale muurfolie kan de belettering aangebracht worden op diverse ondergronden.
IMG_9793

Contourmarkering

Soms is het verplicht, soms is het alleen maar mooi. Door contourmarkering kunt u optimale veiligheid bieden aan u als berijder, uw chauffeurs en andere weggebruikers.

Contourmarkering wordt in fases wettelijk verplicht voor vrachtwagen en bussen. Van Geffen Reclame weet aan welke normen u moet voldoen. Veiligheid vraagt om kwaliteitsproducten van Avery en 3M. De zichtbaarheid én de herkenbaarheid van vrachtwagens en bussen wordt door contourmarkering aanmerkelijk verbeterd.

Snel een bestickering nodig?

Wij komen naar u toe!

Is er iets te plakken? is een mobiele bestickering service. Onze werkplek rijden we voor uw deur om zo vrijwel meteen uw belettering of decoratie aan te brengen. Is er iets te plakken? is een onderdeel van Van Geffen Reclame BV.